SERVICE AUTO

mecanica auto Bacau

Mecanică auto

Global Auto Service oferă service pentru toate mărcile de autoturisme. Indiferent de problema pe care mașina ta o are mecanicii sunt gata să o rezolve. Având contracte cu toți distribuitorii de piese auto, Global Service Auto alege cele mai avantajoase prețuri și se asigură că livrarea acestora se face rapid – astfel te bucuri de servicii de înaltă calitate și promptitudine.

diagnoza auto

Diagnoză auto

De cele mai multe ori, mașina ne avertizează când este o problemă. Dar pentru a înțelege care sunt cauzele, dar și cum se pot remedia acestea, suntem nevoiți să facem o diagnoză. Service-urile Global Auto Service sunt dotate cu testere pentru toate mărcile pentru a putea identifica și remedia mult mai ușor problemele.

tinichigerie si vopsitorie bacau

Tinichigerie / Vopsitorie

Siguranța mașinii tale este dată de caroseria care are nevoie de îngrijire. Pentru a împiedica petele de rugină să distrugă caroseria, dar și pentru a reda aspectul mașinii tale, am pus bazele secțiilor de tinichigerie și vopsitorie. Astfel, curățarea de rugină, îndreptarea caroseriei și vopsirea acesteia se face într-un singur loc – la Global Auto Service.

Constatare daune bacau

Constatare daune

Constatarea daunelor după un incident rutier, trebuie lăsată pe mâna specialiștilor. În majoritatea cazurilor, în urma unui accident pe care îl considerăm minor, mașina poate suferi modificări care cresc costul reparațiilor și scad siguranța oferită de mașină. Dacă tocmai ai trecut printr-un astfel de accident, te așteptăm la Global Auto Service pentru constatarea daunelor.

statie itp bacau

Stație ITP

Inspecția Tehnică Periodică are rolul de a proteja participanții la trafic prin asigurarea unui standard de calitate și funcționalitate al automobilelor ce au dreptul să circule în spațiul public. Astfel, fiecare autoturism trebuie să treacă ITP-ul pentru a putea circula pe drumurile publice. Te așteptâm la Global Service Auto pentru a face Inspecția Tehnică Periodică pentru mașina ta. Alege să circuli legal și în siguranță.

hotel anvelope bacau

Înlocuire / Hotel Anvelope

Înlocuirea anvelopelor este esențială pentru o mașină sigură. Fie că vorbim de adaptarea anvelopelor la tipul de drum sau la condițiile meteo, pentru siguranța pasagerilor, dar și a celorlalți participanți la trafic, anvelopele trebuie să corespundă normelor de siguranță și să fie potrivite condițiilor meteo. Un alt element important la înlocuirea anvelopelor, este echilibrarea acestora. Alege să fii în siguranță! Hai la Global Service Auto!

geometrie roti service bacau

Geometrie Roți

Atât anvelopele cât și sistemul de virare al anvelopei depind de o bună geometrie a roților. Pentru a evita uzura în exces a anvelopelor, mărind astfel durata de viața și eficiența acestora, geometria roților trebuie efectuată corespunzător. 

Te așteptăm la Global Service Auto pentru a verifica geometria roților.

instalatie ac freon bacau

Instalație AC

Știm cât de inconfortabil este atunci când afară temperaturile cresc și AC-ul mașinii tale nu mai funcționează. Global Service Auto pune la dispoziție cele mai noi tehnologii de încărcare și verificare a instalațiilor de aer condiționat cu freon ecologic. Te așteptăm la unul dintre cele 3 service-uri auto pentru a te răcori!

Oferiți mașină de schimb?

Da, în funcție de complexitatea lucrărilor sau dacă e vorba de dosar de daună, în funcție de număr de ore pe manoperă din deviz.

În cazul unei daune, ce obligațiuni am?

După deschiderea dosarului de daună, nu mai aveți nici-o obligație, ne ocupăm noi integral.

Oferiți garanție pentru lucrare?

Da, 3 luni pentru manoperă, 24 luni la piese în cazul persoanelor fizice și 12 luni în cazul persoanelor juridice.

Pot veni cu piesele cumpărate de mine?

Da, numai că nu putem oferii garanție iar manopera este cu 50% mai mult.

Aveți piesele necesare pentru mașina mea?

Da, desigur! Avem orice piesă pe stoc.

Pot asista la reparația mașinii?

În funcție de lucrare se poate, numai să păstrați o distanță de siguranță față de elevator și masca obligatorie.

Hai la GLOBAL AUTO SERVICE!

Global Auto Service Bacau

Service

Vamă

Service

Calea Moinești

Service

Izvoare